Sähkösuunnittelu

Olemme erikoistuneet omakoti- ja rivitalojen sähkösuunnitteluun ja autamme rakentajaa aloitusvaiheessa suunnittelun lisäksi mm. urakoitsijan valinnassa ja pääkeskuksen asennuksessa. Työmaalla tarvitaan hyvin aikaisessa vaiheessa sähköä ja monesti sähköurakoitsijaa ei ole tässä vaiheessa valittu, joten tastä syystä olemme lisänneet pääkeskuksen asennuksen sähkösuunnittelun lisäpalveluksi.

Tarjouspyyntö

Vastaamme  tarjouspyyntöönne 24 h kuluessa.

Pyydä tarjous!

Perustaso

Perustaso on käytännössä riittävä lähes kaikkiin kohteisiin sillä meillä perustasoon kuuluu kaikki tarvittavat dokumentit, jotta asiakas voi kilpailuttaa sähköurakan ja sähkösennukset voidaan toteuttaa kuvien perusteella. Autolauspisteen suunnittelu kuuluu myös perustasoon.
 

Projektin aloitus

Käymme tilaajan kanssa läpi kohteen lähtötiedot ja sovimme projektiaikataulun, tehtävät ja suunnittelutason.

Perus+ taso

Perus+ tasossa on enemmän automatisoituja ohjauksia (valaistus, hälytykset). Perus+ sisältää mm. erilliset IT-järjestelmien suunnitelmat, pitemmälle viedyt AV-järjestelmät, videovalvonta ja ovien lukutusjärjestelmät.

Suunnittelun vaiheet

- Pistekuvat ja niiden hyväksyntä
- Pohjakuvat johdotettuna
- Keskuskaaviot
- Asemapiirros
- Tarvittavat muut suunnitelmat ja kaaviot

Valvonta

Tarjoamme myös lisäpalveluna sähkötöiden valvontaa. Palveluun kuuluu mm. sähköurakan kilpailutus, urakkaneuvottelut, urakoitsijan valinta yhdessä tilaajan kanssa, työmaa aikainen valvonta. Valvonnan laajuus sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Lisäpalvelut

Pääkeskuksen asennus
Sähkötöiden valvonta / konsultointi
Valaistussuunnittelu
Rakennusäänimittaukset
Vastaavan mestarin palvelut